Jak často chodíš na můj blog?

sobota 22. října 2011

Nákupy po internetu


Hodně sporné téma, někdo říká, nakupovat, někdo nenakupovat. Já osobně bych se bez nákupů přes internet nedokázala obejít. Nemám peníze na to, abych jezdila každý týden někam do velkého města a něco si tam koupila, takže je pro mě nakupování přes internet takovým vysvobozením.

Já nakupuji hlavně na stránce www.aukro.cz, najdete tam věci i nové i použité, koupíte tam vše na co si vzpomenete, od potravin, přes oblečení až po elektroniku a učebnice, je to velmi všestranná stránka, stačí si pouze založit účet a už můžete přihazovat či hned kupovat vše co se Vám zlíbí, ale to jsme trošku odbočili.

Na Všech stránkách můžeme narazit na podvodníky, lidé se bojí nakupovat přes internet hlavně proto, že pokud něco kupují, zaplatí a nedostanou požadovaný předmět. Já jim to nevyvracím, při svém prvním nákupu na internetu jsem se také bála, ale nakupuji už dlouho a ještě se mi to nestalo a to asi také proto, že nakupuji jen na stránkách, na kterých když se toto stane, můžete prodejce nahlásit a správce prodejny si to s ním "vyřídí".

Takže, co bych asi tímto článekm chtěla říct, že je vlastně na každém jak a kde nakupuje. Já jsem zaastáncem toho - Chceš-li mít všechno, musíš zariskovat. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat